MOST AZ ÖVN kínálatában

Legyen idén a pihenésé a főszerep!

Tudatos pihenés elvonulás – előleg

50.000 Ft

TUDATOS PIHENÉS ELVONULÁS NŐKNEK

2024. május 23 – 26., Szanticska

Szakadj ki a mindennapok pörgéséből és tapasztald meg a tudatos pihenés minden szinten feltöltő és egyensúlyba hozó hatását!
A mindennapok rohanása, a folyamatosan több fronton való megfelelés kényszere, a felgyorsult információ-áramlás láthatatlan módon állandó stressz-faktort jelentenek. Ha a pihenés hiányállapotba kerül a szervezet regenerálódási képessége csökken, és az egyensúly felborul. Ez kimerültséghez, fásultsághoz, akár szorongáshoz és (női) betegségekhez vezethet.

Ez a program több, mint elvonulást. Megértheted a pihenés valódi természetét és megtanulhatod, hogyan tudod azt minden szinten megadni magadnak a hétköznapokban is!

Mindezt egy biztonságos, megtartó női körben, a természet ölelésében.

Önazonos Városi Nő program

SHIATSU KEZELÉS

A shiatsu egy szelíd és holisztikus szemléletű japán gyógymód, szó szerinti jelentése ’ujjnyomás’. A kezelés célja a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása és az életenergia szabad áramlásának harmonizálása. A kezelés teljesen személyre szabott, az energiapályák (meridiánok) mentén haladva az akupresszúrás pontok érintése, nyújtó és kimozgató mozdulatok segítik a blokkok oldását.

A shiatsu mélyen relaxáló kezeléseit szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne ellazulni, feltöltődni, harmóniába kerülni önmagával!

SHIATSU KEZELÉS – 1 alkalom / 60 perc

15.000 Ft

SHIATSU KEZELÉS – 4 alkalmas bérlet

55.000 Ft

Önazonos Városi Nő program

PÁROS JÓGA – 90 perc

A páros jóga foglalkozáson a szavak nélküli kommunikáció világába kalauzollak el Benneteket. Ez a fajta kommunikáció sokkal tisztább, mint a verbális mód, de megkívánja a teljes figyelmet nemcsak társunk, hanem önmagunk felé is. A foglalkozásokon a kontakt jóga gyakorlatok, finomtesti gyakorlatok és a tudatos érintés segítségével mélyíthetitek és érzékenyíthetitek az egymás felé fordulás, a kapcsolódás minőségét, finomíthatjátok a megértést, tölthetitek egymás és a saját magatok szeretetet- tankját.

A részvétel nem igényel jógás jártasságot.

25.000 Ft

Önazonos Városi Nő program

Ajándék utalvány

Válaszd kit mivel lepnél meg – magadról se feledkezz meg:) – és rendeld meg online. A fizetés teljesítése után a névre szóló Ajándékutalványt postai úton, vagy személyes átvétellel tudod kézhez kapni. Ezt a megrendelésnél tudod kiválasztani. (Ha nagyon az utolsó pillanatban vagy, akkor .pdf formában is el tudom küldeni!)

MOST AZ ÖVN kínálatában

Ősszel újra indul!

Önazonos Városi Nő program

ÖVN-program

6 hónapos testorientált módszereken alapuló önismereti utazás, ahol megismerheted és egyensúlyba hozhatod a női minőségeidet meghatározó alapokat. Egy struktúrált, könnyen követhető rendszer, amiben megértheted a miérteket és választ kapsz a hogyanokra.

2024. őszén indul új csoport

Ha szeretnél elsőként értesülni a program indulásáról és részleteiről iratkozz fel a z ÖVN Magazinra.

Feliratkozás

ÖVN-Magazin

* A személyes adataid nálam biztonságban vannak.
A személyes adatok feldolgozásának feltételeit az adatkezelési tájékoztatóban olvashatod el.